19 Aralık 2009 Cumartesi

Benim Battaniyem







Her kare 48 ilmek olup ideal boyut 26 kareden oluşuyor.(daha büyük isterseniz karelerin sayısını veya ilmekleri çoğaltabilirsiniz eğer sizde örnekli yapacaksaniz ilmek sayınızın çift olmasına dikkat edin).Daha sonra ördüğünüz kareleri tığla bir araya getirmeniz gerekiyor

Benim Yarıtıcı fikirlerim






Dergilerinize bir köşe yaratın .Çünkü ne sehpaya ne dolaplara sığmaz .Ayrıca yeni sayıyı aldığımızda eskiyi kaldırıyoruz.Oysaki Dergilerimi ben bu sayede gruplandırıp herzaman aradığımı bulabiliyorum .
Bunun için sadece İKEAD'a bulunan kırılacak eşyaları alışveriş esnasında taşımaya yarayan kutulara ihtiyacınız var. Ve sadece onları kaplayarak kullanabilirsiniz.

Benim Yarıtıcı fikirlerim


Bunlar benim Şarköyde bulduğum deniz kabukları doğal rengini sevmediğim için onları beyaza boyadım.(subazlı herhani bir boyayla yapabilirsiniz)Birde Çam Kozalağım vardı onuda aynı boyayla boyadım.Sizde beyendiğiniz objleri evinize uygun istediğiniz renge boyayabilirsiniz

Yılbaşı gecesi YELİZ eğlencesi NANNA'da





Dün gece NANNA'da Yeliz'i dinledik çok güzel eğlendik söylediği şarkılar harikaydı.Eski Türk Pop şarkıları, Türk Sanat Müziği ve günümüz şarkıları valla biz çok eğlendik .
Anadolu YAkasında oturupta yılbaşında nereye gitsek diyenlere kesinlikle tavsiye ederim.