15 Ocak 2010 Cuma

Mucize Terlik FİTFLOP, Yürürüyerek selüleitreinizden kurtulun..!




Bir düşünün; bir terliğiniz olsa ve sadece bu terlikle evde ya da dışarıda yürürken kilo verip kaslarınızı sıkılaştırsanız! Sadece gideceğiniz yere onla gitmeye başlayıp kan dolaşımınız ekstradan hızlansa ve daha düzgün bacaklara çabucak sahip olsanız!

Londra’nın SouthBank Üniversitesi’nde doktorlar tarafında geliştirilen Fitfloplar yürümenizi kolaylaştıran özel yapısıyla bacak kaslarını güçlendiriyor ve bacağınızı sıkılaştırarak kötü görünümün ortadan kalkmasına yardımcı oluyor. Her adım attığınızda kas kuvvetini geliştirmeye yardımcı olarak ayaklara bağlı diz, eklem ve sırt ağrılarına da iyi geliyor. Fitflop’lar yürüme esnasında kan dolaşımını harekete geçirerek yağ yakımına %10 ile %12 arası katkı sağlamaya yardımcı oluyor.

Vepa Group tarafından Türkiye’ye getirilen bu İngiliz markası spor sandaletleri, 89-99 YTL arası değişen fiyatları ile New Balance mağazalarından edinebilir, siz günlük işlerinize devam ederken bedeninizin bir kaç kilo kaybetmesine de yardımcı olabilirsiniz.

6 yorum:

Stil Direktoru dedi ki...

Ne demek şeker kesin dene bak üşenme Edi haklı dersin tatlım lazanya için bahsediyorum :) Terliğe gelince 47 kg yum kız yok çok şükür sevgiler canım

chfashiontrend dedi ki...

çok güzel birşey bu denemek lazım ...

fashionistanbull dedi ki...

valla benim çok ilgimi çekiyor. çünkü geçen sene duymuştum bu terlikleri.Birkaç online shop da baktım 25-35$ arasında fiyatlar var.kargoyla aynı paraya geliyosa anlamsız .burdan almak daha mantıklı

fitflop shoes dedi ki...

Having searched for months to find comfortable, stylish sandals this summer I was over the moon when I slipped my feet into these fitflops. They are so comfortable standing or walking all day. Shame it is now Autumn!

fashionistanbull dedi ki...

I'm glad to stay happy.

fashionistanbull dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.